Alta löytyy Tailor’s Housen kautta vapaana olevia työpaikkoja. Kysy lisää ja ilmoita kiinnostuksesi työpaikoista alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Työpaikkoja:

Nuohooja:

Työmuoto: Haetaan nuohoojaa työkokeilun kautta oppisopimuksella. Työhön tutustuminen alkaa työkokeilulla ja mahdollisuus oppisopimukseen kokeilun jälkeen.

Ominaisuudet: Henkilöltä toivotaan reippautta, sosiaalisuutta ja luotettavuutta. Ajokortti oltava.
Ei saa olla korkeanpaikankammoa. Paikka sopii niin naiselle kuin miehellekin.

Alue: Nuohousalue tällä hetkellä Länsi-Tampere ja Ylöjärvi.

 

Pikaruokalatyöntekijä: 2 paikkaa

Ominaisuudet: kassataitoinen, oppivainen ja asiakaspaveluhenkinen työntekijä oppimaan.Jos olet iloinen, oma-aloitteinen ja hyvät sosiaaliset taidot omaava ilopilleri, niin hienoa.Uusien ihmisten kohtaaminen ja reipas asiakaspalvelu on sinulle luontevaa ja olet valmis haastamaan itsesi.

Alue: Tesoma

 

Maanrakennustyöntekijä perämies/lapiomies kaivurin apuna:

Työmuoto: Työkokeilu, jatko palkkatuella

Ominaisuudet: B-ajokortti, työturvallisuuskortti ja tieturva 1 lupakortti (lupakortit voidaan hankkia tarvittaessa Tailor’s Housen kautta), työ on fyysistä ulkotyötä. Toivomus hydrauliikan tuntemuksesta tai pienkonekorjauksesta, piirustusten lukutaito. Tärkeintä hyvä asenne ja oma-aloitteisuus.

Alue: Pirkkala

Koneistaja 4 paikkaa:

Ominaisuudet: Aloitetaan metallintyöstämisen alkumetreiltä, käsityökalujen (rälläkkä, porakone ja vasara) parista. Jokaiselle oppijalle on paikalla perehdyttäjä. Tärkeää on kyky oppia ja valmiuksia kädentaidoissa. Alussa työstettävät kappaleet ovat muutaman kilon kokoisia.

Alue: Hervanta

Kenttämyyjä yritysmyyntiin:

Neuvotteluvaiheessa

Ominaisuudet: Toivotaan hyvää asennetta. Jatkossa yrityksellä tarvetta myös some-osaajalle, verkkokaupan tehtäviin, eli jos niistä osaamista niin työtehtäviä voi yhdistää.

Alue: Tampere

 

Myynnin tukihenkilö:

Työmuoto: Työkokeilu, palkkatuki

Ominaisuudet: Myynnin tukeminen hoitamalla rahoituspaperit, katsastukset, vakuutukset, nettiautoilmoitukset ja autojen luovutukset asiakkaille. Automyyntikin kuuluu tehtävään osa-aikaisesti. Työ edellyttää voimassa olevaa ajokirttia, kiinnostusta alaa kohtaan, asiakaspalveluhenkisyyttä, ICT-taitoja sekä joustavuutta palvelun laadun varmistamiseksi.

Alue: Lakalaiva