Pop up rekry kauppakeskus Ratina 23.4. klo 10 – 16

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 23/04/2018
10:00 - 16:00

Location
Kauppakeskus Ratina

Categories No Categories


TIEDOTE     16.3.2018

Pop up Rekry Ratinaan

Rekrytori ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut jalkautuvat Ratinan kauppakeskukseen heti avajaispäivästä lähtien. Pop up Rekry -esittelytila tuo työpaikat ja neuvonnan sinne, missä ihmiset liikkuvat muutenkin.

Tampereella halutaan kääntää kivet ja kannot, jotta työ ja tekijä saadaan kohtaamaan. Yksityinen rekrytointitapahtuma Rekrytori ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut aloittavat uudenlaisen yhteistyön Pop up Rekryn muodossa.

– Työttömyyden ratkominen tarvitsee uusia avauksia. Pirkanmaan työllisyyskokeilu on antanut meille tähän mahdollisuuden.  Esimerkkeinä tämä uusi Pop up Rekry ja sielläkin esiteltävä Tailor’s House -allianssimalli, jossa osaaminen kehittyy nykyaikaan tuodulla oppija-kisälli-mestari-mallilla. Kuntavetoisessa kokeilussa olemme tuoneet palveluita lähelle ihmistä, sanoo Tampereen pormestari Lauri Lyly.

Pop up Rekry esittelee kauppakeskuksen Rekrytori–Koulutorin avoimia työ- ja koulutuspaikkoja sekä Tampereen kaupungin työllisyyspalvelujen neuvonta- ja yrittäjyyspalveluja. Mukana myös valtakunnallinen ammattitaidon SM-kisa eli Taitaja2018-finaali (14.–17.5.2018). Ratinan kauppakeskus avataan yleisölle 19. huhtikuuta. Esittelytila on avoinna kuukauden ajan heti avajaispäivästä lähtien.

– Ratinan Pop up Rekry on hieno esimerkki palvelusta, joka vastaa aidosti asiakkaan tarpeisiin ja vie oikeasti kohti työelämää. Juuri sellaisia me työllisyyskokeilussa haluamme etsiä ja kehittää, iloitsee ohjelmajohtaja Regina Saari Tampereen kaupungilta.

Pop up Rekryssä voi esimerkiksi kysellä vinkkejä työnhakuun. Perinteisen urasuunnittelun lisäksi paikalla voi tutustua keikkatyömahdollisuuksiin ja aktiivisen työnhaun erilaisiin keinoihin.

– Rekrytori ja CV-videobaari pystyvät tarjoamaan työnantajille entistä enemmän hyviä hakijoita. Olemme ylpeitä ja nöyriä uudesta avauksesta, sanoo Rekrytorin vastaava tuottaja Mikko Honkala.