Mikä on Duunibussi?

Duunibussi tuo Tampereen työllisyyspalvelut luoksesi! Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut ja Tailor’s House kiertävät Duunibussilla Tampereella syksyllä 2018.

Bussi on kohtaamispaikka omaa työuraansa ja opiskeluitaan miettivälle nuorelle tai jo kokeneemmalle. Olet tervetullut kysymään mitä tahansa työnhakuun liittyvää! Tiesitkö, että esimerkiksi työn ja opiskelun yhdistämiseen on nykyään monia eri tapoja? Autamme sinua räätälöimään juuri sinun tilanteeseesi sopivan seuraavan askeleen kohti työelämää. Paikalla on asiantuntijoita ja esimerkiksi rekrytoijia keskustelemassa työllistymisestäsi.

Pysäkit päivitetään myös Tampereen työllisyyspalveluiden Facebookkiin. Heräsikö kysyttävää? Haluaisitko Duunibussin vierailulle?

Ota yhteyttä:
Maiju Huhta
p. 044 486 3300
maiju.huhta@tampere.fi

Bussilaisten terveiset vuodenvaihteeseen 2018-2019:

Kiitos tähänastisesta yhteistyöstä Duunibussilla!

Kulunut syksy sisälsi useita onnistuneita kohtaamisia. Duunibussi on nyt talvitauolla ja työllisyyspalvelut jatkaa toimintaa keväällä uudessa muodossa. Mikäli sinulla on esittää toiveita, yhteistyö- tai kehitysehdotuksia, laitathan viestiä. Otamme mielellämme vastaan kaikki kommentit!

Duunibussin aikataulu

Astu bussiin silloin, kun sinulle sopii! Bussi on avoin kaikille työstä ja työntekemisen palveluista kiinnostuneille. Bussissa on kahvitarjoilu.

Aikataulu päivittyy jatkuvasti. Seuraa Duunibussin instagramia @duunibussi. Ilmoitamme tulevista pysäkeistä ja mahdollisista muutoksista myös  Instagramissa ja Tampereen työllisyyspalveluiden Facebookissa.

Duunibussiin pääset mm.

• 20.11.2018 Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry, Nextiili-paja
• To 29.11. Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13, Bussi hotelli Tammerin puiston laidalla
• 11.12. Nauha ry, Riipuksenkatu 9-13.

• Duunibussi toteuttaa loppuvuoden aikana useita oppilaitos- ja yritysvierailuja.

Mikäli toivot bussia vierailulle toimipisteeseen tai yritykseenne, ota yhteyttä!

In english

Work Bus, Duunibussi, is a meeting point of the employment services of the City of Tampere. The bus is a right place to ask anything related to job seeking! An expert from the employment services is happy to answer to your questions. Bring your own CV to check it through or come for a cup of coffee! Follow us on Instagram: @duunibussi.

Seuraa Duunibussia instagramissa / Duunibussi at Instagram